AKTUEL INFORMATION

Ved fravær henvises til

Lægerne Kirkebjerg
Park Alle 156
2605 Brøndby.
Tlf.nr. 43 96 17 00

Der er lukket for tilgang af nye patienter.

Vi behandler vores patienter med respekt uanset køn, seksuel tilhørsforhold, race og religion. Vi forventer at du som patient vil behandle os og vores personale med samme respekt.

Pneumokokvaccination.

Alle over 65 år + eller i særlig høj risiko-gruppe tilbydes pneumokokvaccination. Dette tilbud gælder til 31. december 2022.

Vanedannende medicin

Sundhedsstyrelsen har udgivet en vejledning om sovemidler, angstdæmpende midler (benzodiazepiner) og stærk smertestillende.

Det indebærer nogle ændringer i klinikkens rutiner:
Ovenstående medicin kan ikke længere bestilles over telefonen eller pr. e-mail. Recepter kan kun udstedes i forbindelse med konsultation.
I den forbindelse vil vi forsøge at motivere for en langsom aftrapning.

Der er særlige regler for fornyelse af kørekort.

HPV-vaccine:

Piger og drenge fra 12 år omfattet af børnevaccinationsprogrammet skal blot være færdig med de 2 HPV-vaccinationer inden de bliver 15 år.

Piger fra 15 år omfattet af børnevaccinationsprogrammet skal blot være færdig med de 3 HPV-vaccinationer inden de bliver 18 år.

Alle kvinder over 18 år skal have en recept på HPV-vaccinen og  hente den på apoteket. Dette kan i øjeblikket  ikke imødekommes, da der er stor efterspørgsel efter vaccinen og denne kan ikke leveres med mindre det er en del af børnevaccinationsprogrammet. 

Kighostevaccination til gravide:

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide i 3. trimester (omfatter perioden fra begyndelsen af 29. graviditetsuge til fulde 40.graviditetsuge) bliver vaccineret mod kighoste.  Dette tilbud gælder til 31. december 2022.